Til forfattere og reviewere

Artikelbidrag

Peripeti – tidsskrift for dramaturgiske studier udkommer sædvanligt to gange årligt med et temanummer. Temaredaktørerne for hvert nummer forfatter og udsender call for papers, som annonceres på denne hjemmeside under ‘Information’ og ydermere nemt kan findes her: https://tidsskrift.dk/peripeti. Hvis du ønsker at bidrage med en artikel til et temanummer, skal bidraget sendes til de redaktører, som er angivet i det specifikke call for papers.

Udover vores to årlige temanumre, udgiver vi løbende artikler uden for tema, som samles i et åbent nummer en gang om året. Artiklerne kan omhandle en bred vifte af emner med relevans for det dramaturgiske forskningsfelt. Ønsker du at indsende en artikel til det åbne nummer, skal du kontakte redaktør Michael Eigtved på eigtved@hum.ku.dk.

Klik her/click here for ...

Alle vores artikler går igennem et peer-review. Interesserede forfattere kan læse mere om vores procedurer for udgivelse af artikler og retningslinjer for peer-reviews her:

Klik her for ...

Anmeldelser

Peripeti udgiver løbende fagligt funderede anmeldelser af teaterforestillinger, performancekunst og bøger med relevans for det dramaturgiske felt. Peripeti har en fast anmelderredaktion, som udvælger og fordeler forestillinger og bøger blandt vores anmelderkorps, men hvis du har set eller læst noget, som du ønsker at skrive en anmeldelse af til Peripeti, så kontakt venligst:

Boganmeldelser: Erik Exe Christoffersen aekexe@cc.au.dk

Teateranmeldelser: Josefine Brink Siem josefinesiem@gmail.com

jan-kahanek-g3O5ZtRk2E4-unsplash