Scenemester takker af efter 32 år på børneteater

Uffe Blaabjerg har siden 1989 været ansat som scenemester på Teaterhuset Filuren i Aarhus. Nu er det blevet tid til en tilværelse som pensionist. I 32 år har Uffe bygget, malet, tegnet og ikke mindst holdt styr på værkstedet på Filuren. Uffe kom ombord, da teatret lå i Vestergade og var siden med til at flytte ind i Musikhuset Aarhus (1992), hvor Filuren stadig har til huse.

Gennem sin tid har Uffe blandt meget andet bygget ubåde, flyvende samtalekøkkener, en life-size campingvogn og ikke mindst et kæmpestort spøgelseshus. Han er mester i at få ting til at lykkes og har altid gode ideer til, hvordan man får det til at sne, regne eller på magisk vis lyse op. I kommende sæson fejrer Teaterhuset Filuren 50-års jubilæum og i 32 af dem, har Uffe Blaabjerg altid været at finde blandt værktøj, sirlige sorteringskasser og masser af savsmuld. Det er uden tvivl en af dansk børneteaters mest trofaste medarbejdere, der nu indstiller karrieren og skal give nøglerne til værkstedet videre.

Der afholdes åben reception for Uffe Blaabjerg

25. marts kl. 14.00-17.00
Teaterhuset Filuren
Thomas Jensens allé 2
8000 Aarhus C